laulaminen lähtee sinusta. sisältäsi.

Lauluvalmentajana haluan rohkaista sinua löytämään oman äänesi, oman ainutlaatuisen tyylisi laulaa. 

Tarjoan vinkkejä ja näkökulmia laulutekniikan kehittämiseen, kehotietoisuuden syventämiseen, koskettavan  ja autenttisen laulutulkinnan tavoittamiseen sekä oman äänen vahvistamiseen –  sinulle luotevalta tuntuvalla tavalla. 

20 vuoden työskentely oman ääneni kanssa, sekä syventävät joogaopettajaopinnot ovat muovanneet minusta herkän, intuitiivisen, luovan sekä kuuntelevan lauluvalmentajan. Ajattelen, että oman lauluäänen kehittäminen ja vahvistaminen on samalla sinun oman, sisäisen äänesi ja sen ilmaisun vahvistamista. 

Mikäli tyylini tuntuu juuri sinulle oikealta, voit tutustua lauluvalmennuspalveluihini tällä sivulla ja ottaa minuun yhteyttä – pohditaan yhdessä miten voin auttaa.

Lauluvalmennus

Henkilökohtainen lauluvalmennus tukee sinua laulajan polullasi. Tuntien sisältö muovautuu aina oppilaan toiveita kuunnellen. Voimme työstää esimerkiksi laulutekniikkaasi, kappaleen tulkintaa, syventää kehoyhteyttä laulaessa tai valmistautua jännittävään esiintymiseen.

Valmennus toteutetaan toiveesi mukaan joko laulustudiollani Vallilassa (Helsinki) tai etänä Zoomin välityksellä. Vapaita valmennusaikoja voit tiedustella minulta sähköpostitse: anna@uusi.annanet.fi

Tulossa: Verkkokurssi laulajille!

Uudistuneen verkkokurssin kanssa treenaat laulamista omaan tahtiisi, missä ja milloin haluat! 

Kurssi sisältää lähes 30 inspiroivaa video-oppituntia, audioharjoituksia ja taustanauhoja oman treenin tueksi. Olet sitten aloittamassa laulamista tai jo pidempään treenaillut ja kaipaat valmentajan tukea ja vinkkejä, voi tämä verkkokurssi olla sinun juttusi! Kurssi julkaistaan syksyllä 2023. 

Uskomatonta miten pienillä vinkeillä voi saada isoja muutoksia aikaan!

-Oppilaspalaute

Musiikkialan opinnot ja tunnustukset 

Georg Malmstén säätiö, työskentelyapuraha – 2021 

Estill Technique for Singing teachers – Lontoo 2018 

Pop & Jazz konservatorio, Muusikon ammattitutkinto (pääinstrumentti laulu) –  Helsinki 2009-2012 

Estill tekniikka, Levels 1 & 2 – Lontoo 2011 

Pro Musica Mitali – Helsinki, 2007

Musiikin lukiodiplomi – Helsinki 2007

Sibelius-lukio, musiikkilinja – Helsinki, 2004-2007

Laulun ja tulkinnan opinnot, Nummela / Melodrama – Irina Milan, 2005 – 2020 

Pop & Jazz Laulututkinto 2/2, Nummela 2005

Pop & Jazz Laulututkinto 1/2, Nummela 2003 

anna vihonen

Laulaja - Lauluntekijä - Vocal Coach - Joogaopettaja

Minulle oma ääni on väylä sisimpääni, ja oman olemisen syvempiin kerroksiin. Tavoitteeni lauluvalmentajana on auttaa ja opastaa ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoon, ääneen – ja siten omaan itseen. 

Matka tähän pisteeseen laulajana ja valmentajana on ollut pitkä ja opettavainen. Olen rakastanut laulamista niin pitkään kuin muistan, ja yläasteikäisenä aloin todella unelmoida, ja tehdä töitä, kehittyäkseni mahdollisimman hyväksi laulajaksi. Laulaminen, treenaaminen ja esiintymiset määrittelivät pitkälti elämääni ja valintojani nuoreksi aikuiseksi asti. Havahduin vastavalmistuneena Pop & Jazz muusikkona ja aktiivisesti keikkailevana laulajana siihen, että laulamisesta oli tullut minulle suorittamista. En nauttinut esiintymisestä enää samoin kuin ennen, ja koin vahvojakin epävarmuuden ja itsekritiikin tuntemuksia. 

Oma keho ja omat tunteet ovat kuin kompasseja, jotka ohjaavat elämässä oikeaan suuntaan, ja kohtaamaan asioita jotka siinä hetkessä on hyvä käsitellä. Minut tämä oivallus suorituskeskeisyydestäni johdatti tutkimusmatkalle oman laulamiseni ytimeen – ja toki oman itseni ytimeen, sillä koen että nämä eivät ole toisistaan erillisiä asioita. 

Annoin elämässäni tilaa myös muulle kuin musiikille, ja koin hienoja hetkiä ja puhdasta elämäniloa lukuisilla kaukomatkoilla ympäri maailmaa. Löysin uudenlaisen tavan vapauttaa omaa lauluääntäni, samalla oppien itseni hyväksymistä sellaisena kuin olen. Opiskelin embodied joogaopettajaksi, ja koulutus kasvatti paitsi ihmisenä ja joogan parissa, niin myös ymmärrystäni äänestä – ja siitä, kuinka keho, mieli, tunteet ja ääni ovat yhtä, saumattomasti yhteydessä. 

Tätä kaikkea oppimaani ja kokemaani yhdistän nykyään työssäni lauluvalmentajana, ja joogan opettajana.

Anna on mahtava opettaja joka huomioi kaikki henkilökohtaisesti, heittäytyy tilanteeseen täysillä, saa kaikki innostumaan ja rohkeasti mukaan oppimaan.

Palaute Rock-laulun kurssilta, Helsingin aikuisopisto 2019

Laulustudioni sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingin Vallilassa

Ota yhteyttä ja seuraa sosiaalisessa mediassa

Lauluvalmennus, kurssit ja workshopit, yllätyslaulutunti (esim. polttari- tai synttäripäivään), yhteistyöt, lahjakortit… 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Anna Vihonen

anna(at)annanet(piste)fi
+358(0)400 701 981
www.annanet.fi
www.annaveemusic.com